h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • VEDAŞ çalışanları, enerji kesintisi olmadan gece gündüz çalışıyor

VEDAŞ çalışanları, enerji kesintisi olmadan gece gündüz çalışıyor

Hakkari'nin Şemdinli ve Derecik ilçelerinde meydana gelen yoğun kar yağışı sonucunda zarar gören enerji hatları, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri tarafından onarılıyor. Eksi 10 derece ve tipiye rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, Şemdinli'nin Şapatan, Seyirtepe ve Beşevler bölgelerinde kopan enerji hatlarını kısa sürede tamir ediyor. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği bölgede, VEDAŞ ekipleri enerji akışını yeniden sağlamak için gece gündüz çalışıyor.

Hakkari’nin Şemdinli ve Derecik ilçelerinde meydana gelen yoğun kar yağışı sonucunda zarar gören enerji hatları, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri tarafından sürekli olarak onarılıyor.

Bölgede etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Enerji iletim hatlarındaki arızaların giderilmesi ve enerji akışının yeniden sağlanması amacıyla gece gündüz demeden çalışan VEDAŞ ekipleri, eksi 10 derece ve tipiye rağmen enerji sağlama konusunda yoğun bir çaba harcıyor. Özellikle Şemdinli’nin Şapatan, Seyirtepe ve Beşevler bölgelerindeki aşırı kar yağışının yarattığı hasarlar, ekiplerin titiz çalışmalarıyla tamir ediliyor. Zorlu coğrafya şartlarına rağmen, ekipler arızaları kısa sürede tamamlamak için gayret gösteriyor ve bölgedeki çalışmalarına devam ediyor.

Buldan ilçesindeki Süleymanlı Yayla Gölü, kışın etkisiyle kısmi olarak buzla kaplandı.

Sıradaki haber:

Buldan ilçesindeki Süleymanlı Yayla Gölü, kışın etkisiyle kısmi olarak buzla kaplandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.