Gazeteler
Van’da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımı etkileyen 24 yerleşim yerinin yolları kapatıldı. Van Büyükşehir Belediyesi, yolların açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.
Geçtiğimiz günlerde kar yağışının etkisiyle Bahçesaray’da 6, Başkale’de 8, Erciş’te 1, Gevaş 4, Gürpınar 4 ve Tuşba ilçesinde ise 1 olmak üzere toplamda 24 yerleşim yerinin yolları trafiğe kapatıldı. Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı sonrasında kapatılan yolları açmak için çalışmalara başladı. Hem kırsal mahallelerde aktif bir şekilde çalışan ekipler, hem de şehir merkezindeki ana ve ara arterlerde biriken karları temizlemek için yoğun bir program dahilinde çalışmalarını sürdürmektedir.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.