h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Van’da karla mücadele çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Van’da karla mücadele çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 24 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Van Büyükşehir Belediyesi ise bu yollarda çalışmalarını sürdürerek ulaşımı açmayı hedefliyor. Kar yağışı en çok Bahçesaray, Başkale, Erciş, Gevaş, Gürpınar ve Tuşba ilçelerini etkiledi. Belediye ekipleri, kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor ve şehir merkezindeki ana ve ara arterlerdeki karı temizlemek için yoğun bir şekilde mesai harcıyor.

Van’da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımı etkileyen 24 yerleşim yerinin yolları kapatıldı. Van Büyükşehir Belediyesi, yolların açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Geçtiğimiz günlerde kar yağışının etkisiyle Bahçesaray’da 6, Başkale’de 8, Erciş’te 1, Gevaş 4, Gürpınar 4 ve Tuşba ilçesinde ise 1 olmak üzere toplamda 24 yerleşim yerinin yolları trafiğe kapatıldı. Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı sonrasında kapatılan yolları açmak için çalışmalara başladı. Hem kırsal mahallelerde aktif bir şekilde çalışan ekipler, hem de şehir merkezindeki ana ve ara arterlerde biriken karları temizlemek için yoğun bir program dahilinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Gözünden kaçan küçük bir çocuk, çevre temizliğine başladı

Sıradaki haber:

Gözünden kaçan küçük bir çocuk, çevre temizliğine başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.