h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Vakit Ağız Diş Sağlığı Merkezinde Gerçekleşen Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı

Vakit Ağız Diş Sağlığı Merkezinde Gerçekleşen Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatı gerçekleştirdi. İSG Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen tatbikatta, deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilgilendirme yapıldı. Uzmanlar, can ve mal kaybını en aza indirmek için eylem planları hazırladı. Tatbikat sonrasında konuşan Uzman Sedat Ülgü, KSBÜ'nün çalışanlarının kurumsal eğitim ve tatbikatlara önem verdiğini belirtti ve afetlere karşı dayanıklı bir toplum oluşturma hedeflerine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatı düzenledi. Kabul edilmeyen bir duruma karşı hazırlıklı olmak amacıyla yapılan tatbikat, can ve mal kayıplarını en aza indirmeyi hedefliyor. İSG Koordinatörlüğü tarafından A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sedat Ülgü’nün koordinasyonunda gerçekleştirilen tatbikat başarılı bir şekilde tamamlandı. Uzman Ülgü, açıklamasında, üniversite olarak personelin kurum içi eğitimlerine ve tatbikatlara büyük önem verdiklerini belirtti. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen tatbikatlar ile afetlere karşı dirençli bir toplum oluşturma hedefine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Sivas’taki göllerde belgesel tadında görüntüler çeken manzaralar büyüledi

Sıradaki haber:

Sivas’taki göllerde belgesel tadında görüntüler çeken manzaralar büyüledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.