h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Türk Belediyeleri Sokak Hayvanları İçin Birleşti

Türk Belediyeleri Sokak Hayvanları İçin Birleşti

Van Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve toplanması konusunda bir toplantı gerçekleştirdi. Veteriner hekimler ve 13 belediye yetkilisi, Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda, sokak hayvanlarının toplanması, yaralı hayvanlara müdahale ve bakım evlerine sevki gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantının ardından katılımcılar rehabilitasyon merkezini gezdi.

Van Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle sokak hayvanlarının bakımı, tedavisi ve toplanması konusunda istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu yönetmeliği kapsamında ilçe belediyeleriyle bir toplantı düzenledi. Veteriner hekimler ve 13 belediyenin yetkililerinin katıldığı toplantı, Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Veteriner Hekim Abdullah Saraçer tarafından yapılan toplantıda, sokak hayvanlarının kanundan kaynaklı olarak toplanması, yaralı hayvanlara müdahale edilmesi, bakımının yapılması ve bakım evine gönderilmesi gibi konularda katılımcılara bilgi verildi.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından katılımcılar rehabilitasyon merkezini gezme fırsatı buldu.

Elazığ ilinde meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem

Sıradaki haber:

Elazığ ilinde meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem