h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Toprak kayması nedeniyle kapanan yolda düşen kayalar ulaşımı engelledi

Toprak kayması nedeniyle kapanan yolda düşen kayalar ulaşımı engelledi

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine bağlı Bayırköy Ağaçlı Mahallesi'nde yolun ulaşımını sağlayan grup yolunun kapanmasına neden olan büyük kaya kütleleri, yamaçtan koparak düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine Beşikdüzü Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl AFAD Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda kayaların kaldırılmasıyla yolun tekrar açılacağı belirtildi. Neyse ki olayda can ve mal kaybı yaşanmadı.

Trabzon’da Bayırköy Ağaçlı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan grup yolunda, yamaçtan kopan büyük kaya kütlesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

Beşikdüzü ilçesindeki Bayırköy Ağaçlı grup yolunda, yamaçtan koparak gelen kaya kütlesini görenler, durumu Beşikdüzü Belediyesi’ne bildirdi. Ardından Beşikdüzü Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl AFAD Müdürlüğü ekipleri olay yerine giderek inceleme başlattı. Yapılan incelemelerin ardından kayaların kaldırılarak yolun trafiğe açılacağı belirtildi.

Bu olay sonucunda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmamıştır.

Pülümür’de konteyner kent yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Sıradaki haber:

Pülümür’de konteyner kent yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.