h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Tedavi edilen yaralı yavru saz kedisi, sağlığına kavuştu ve doğaya geri salındı

Tedavi edilen yaralı yavru saz kedisi, sağlığına kavuştu ve doğaya geri salındı

Yaralı bir yavru saz kedisinin, DKMP ekipleri tarafından bulunduktan sonra tedavi edilip doğaya geri bırakıldığı bildirildi. Şırnak'ta geçen yıl bulunan ve tedavi süreci başlatılan saz kedisinin iyileştiği ve aylar sonra doğaya döndüğü belirtildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, yaban hayatının korunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaralı bir yavru saz kedisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) ekibi tarafından bulunduktan sonra tedavi edildi ve doğaya geri salındı. Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP Genel Müdürlüğü, yaban hayatını korumak için çalışmalarına devam ediyor. Bakanlık, sosyal medya hesabından, yaralı halde bulunan yavru saz kedisinin tedavi süreci ve doğaya geri salınma anlarını içeren bir video paylaştı. Paylaşımda, “Geçen yıl Şırnak’ta bulunan yaralı bir yavru saz kedisini koruma altına aldık ve tedavi süreci başlattık. Tedavi edilen saz kedisi şimdi iyileşti, büyüdü ve uzun bir süre sonra doğal yaşam alanına geri dönme zamanı geldi. Umarız uzun ve mutlu bir hayatı olur” ifadelerine yer verildi.

Nostalji tramvayı 75 gün boyunca kullanılamayacak!

Sıradaki haber:

Nostalji tramvayı 75 gün boyunca kullanılamayacak!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.