h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Tatvan’da ulaşım engellendi, 4 köy yolunun kapanmasıyla yerleşim yerleri izole oldu

Tatvan’da ulaşım engellendi, 4 köy yolunun kapanmasıyla yerleşim yerleri izole oldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşım kesintiye uğradı. Yumurtatepe, Çekmece, Benekli ve Örenlik köylerinin yolu kar nedeniyle kapandı. Merkezde 6 santimetre, yüksek kesimlerde ise 45 santimetre kar birikti. Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Tatvan İlçe Özel İdaresi ekipleri köy yollarını açma çalışmalarına başladı. Vatandaşlar, kar yağışının bereketli olacağını ve uzun süre devam etmesini umut ediyor.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 köy yolu ulaşıma kapanmış durumda. Kar yağışı, akşam saatlerinde başladı ve ilçe merkezinde 6 santimetre, yüksek kesimlerde ise 45 santimetre kalınlığa ulaştı. Karayolları ekipleri, yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Tatvan ilçe merkezine bağlı Yumurtatepe, Çekmece, Benekli ve Örenlik köylerinin yolu, kar nedeniyle ulaşılamaz hale geldi. Tatvan İlçe Özel İdaresi ekipleri, bu köylerin yolunu açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının bereketli olacağını belirten Gökmen Kılıç isimli bir vatandaş, “Beklenen kar bu akşam başladı. Merkezde yaklaşık olarak 6 santimetre kar yağdı. Yağışların birkaç gün daha devam edeceği söyleniyor ve umarım bu kış bereketiyle gelir” şeklinde konuştu.

Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı: Ulaşımı etkileyen 4 köy yolu kapandı

Sıradaki haber:

Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı: Ulaşımı etkileyen 4 köy yolu kapandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.