h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Tarım desteklerinde çiftçiler için önemli bilgilendirme

Tarım desteklerinde çiftçiler için önemli bilgilendirme

Tosya'da düzenlenen toplantıda, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çiftçilere hibe projeleri hakkında bilgi verildi. Program kapsamında, yüzde 50 hibe destekli makine alımları ve kırsal ekonomik altyapı yatırımları hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantıya Ziraat Odası Başkanı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü uzmanları, muhtarlar ve çiftçiler katıldı. Toplantıda, başvuru şartları ve süreci hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Tosya’da düzenlenen toplantıda çiftçilere, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında hibe projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tosya İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, KKYDP çerçevesinde yüzde 50 hibe destekli makine alımları ve kırsal ekonomik altyapı yatırımları konusunda uzmanlar tarafından bilgi verildi. Toplantıya Ziraat Odası Başkanı Kadri Eken, Oda Sekreteri Gökhan Çay, Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü uzmanları, muhtarlar ve çiftçiler katıldı. Uzmanlar, başvuru şartları ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi vererek çiftçilerin sorularını yanıtladı.

Ankara’da modern taksi duraklarının sayısı artıyor: Şehirdeki durak sayısı hızla çoğalıyor

Sıradaki haber:

Ankara’da modern taksi duraklarının sayısı artıyor: Şehirdeki durak sayısı hızla çoğalıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.