h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Sürücüler, gereksiz yere park etmek için boş olan alanlara yöneliyorlar

Sürücüler, gereksiz yere park etmek için boş olan alanlara yöneliyorlar

Eskişehir'de park yapılması yasak olan bir alana duyarsız sürücüler tarafından araçlarını bırakıldı. Bu durum çevredeki insanların tepkisine ve görüntü kirliliğine neden oldu. İki Eylül Caddesi ile Şair Fuzuli Caddesi'ni bağlayan sokağa boyunca park edilen araçlar, kuralları hiçe sayan sürücülerin yayaların tepkisini çekti. Demir duba engelleri bile duyarsız sürücülere engel olamadı. Ayrıca, Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası önünde yapılan parklar nedeniyle bir aşı nakil aracı tramvay yolunun kenarında durmak zorunda kaldı.

Eskişehir’de, park yapılmasının yasak olduğu alanda araçlarını bırakan duyarsız sürücüler, çevredeki vatandaşların tepkisine sebep oldu ve görüntü kirliliği oluşturdu. Odunpazarı ilçesinin İstiklal Mahallesi’nde bulunan İki Eylül Caddesi ile Şair Fuzuli Caddesi arasındaki sokağa boyunca park eden araçlar, dikkat çekti. Normalde park yapmanın yasak olduğu bilinen bölgede, sürücülerin kuralları umursamadan sokağı daraltması, yayaların tepkisini çekti. Demir dubaların kullanıldığı engeller, duyarsız sürücülere engel olamadı. Ayrıca, Eskişehir Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın önünün de park alanı olarak kullanılması nedeniyle bir aşı nakil aracının, kendi yeri yerine tramvay yolunun kenarında durduğu görüldü.

Eskişehir günün ilk saatlerinde eksi 7,7 derece ile buz gibi bir başlangıç yaptı.

Sıradaki haber:

Eskişehir günün ilk saatlerinde eksi 7,7 derece ile buz gibi bir başlangıç yaptı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.