h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Sis Kulu’da Etkisini Sürdürüyor

Kulu ilçesinde gece başlayan sis, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Öğrencilerin okula gitmesi sırasında yaşanan sis, servislerin gecikmeli olarak okula gelmesine sebep oldu. Konya Ankara Kara yolunda da araçlar yavaş seyretmek zorunda kaldı. Sürücülere dikkatli olmaları uyarısı yapıldı. Sis nedeniyle trafikte dikkatli olmak önemli.

Kulu ilçesinde gece geç saatlerden itibaren başlayan yoğun sis, sabah erken saatlere kadar etkisini sürdürdü. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü. Öğrenciler, evlerinden çıktıklarında okula gitmek için sisle karşılaştılar. Servis araçlarıyla ilçe merkezine taşınan öğrencilerin okula geç gelişlerinin yaşandığı bildirildi. Sis, Konya Ankara Karayolu’nda da etkili oldu ve araçların yavaş seyrettiği gözlendi. Yetkililer, sürücülere trafikte dikkatli olmaları ve takip mesafelerine uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kars’ta sis yoğunluğu dikkat çekiyor.

Sıradaki haber:

Kars’ta sis yoğunluğu dikkat çekiyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.