h Dolar 40,2287 % 0.01
h Euro 46,9670 % 0.01
h Altın (Gr) 4.320,57 %-0,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Şiddetli sağanak yağış aniden bastırarak vatandaşları zor durumda bıraktı

Şiddetli sağanak yağış aniden bastırarak vatandaşları zor durumda bıraktı

Eskişehir'de beklenmedik bir sağanak yağış, vatandaşların hazırlıksız yakalanmasına neden oldu. Bazıları şemsiyelerini kullanarak ıslanmaktan kurtulurken, diğerleri ise alışveriş merkezlerine ve işletmelerin önüne sığındı. Yağışın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Şiddetli sağanak yağış aniden bastırarak vatandaşları zor durumda bıraktı
0

BEĞENDİM

Eskişehir’de beklenmedik bir şekilde başlayan sağanak yağmur, hazırlıksız yakalanan vatandaşları ıslanmamak için saklanacak yerler aramaya sürükledi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerinin doğruluğuna göre, Eskişehir’de yoğun yağış etkili oldu. Öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şemsiye taşıyan bazı vatandaşlar ıslanmaktan kurtulurken, diğerleri alışveriş merkezlerine ve işletmelerin önlerine sığındı. Yağışın artmasıyla birlikte İki Eylül Caddesi adeta bomboş kaldı. Havaya dair tahminlere göre, yağışın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.