h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Sibirya soğukları Ardahan’ı vurdu: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Sibirya soğukları Ardahan’ı vurdu: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Ardahan'da Sibirya soğukları devam ediyor ve geçtiğimiz gece hava sıcaklığı eksi 20 dereceye kadar düştü. Bu dondurucu soğuklar nedeniyle araçların akaryakıt depoları donarak çalışmaz hale geldi. Vatandaşlar, diğer araçların akülerinden destek alarak araçlarını çalıştırabildiklerini belirtti, ancak bazı durumlarda bile araçları çalıştırmakta zorlandıklarını ifade etti. Ayrıca, sisin de etkili olduğu bu soğuk hava nedeniyle ağaçlar kırağı tuttu.

Ardahan’da yaşanan Sibirya soğukları hayatı zorlaştırıyor. Kentteki dondurucu soğuklar nedeniyle araçlar çalışmıyor ve vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

Sibirya soğuklarının etkisi Ardahan’da devam ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığı eksi 20 dereceye kadar düştü. Soğuk hava, kent genelinde araçların yakıt depolarının donmasına neden oldu. Sabah saatlerinde vatandaşlar araçlarını çalıştırmakta sorun yaşıyor.

Kentteki bazı vatandaşlar, araçlarını diğer araçların akülerinden destek alarak çalıştırabildiklerini belirtti. Gürbüz Kaya adlı bir vatandaş, “Ardahan burası. Gece hava sıcaklığı eksi 30-35 derece arasındaydı. Şu anda aracımız donmuş durumda ve takviye bile yapsak çalıştıramıyoruz” şeklinde konuştu.

Bunun yanı sıra, sisin eşlik ettiği soğuk hava nedeniyle ağaçlar buzlanma yaşadı.

Birbirinden eğlenceli kar aktiviteleriyle dolu Bayburt’taki çocuklar

Sıradaki haber:

Birbirinden eğlenceli kar aktiviteleriyle dolu Bayburt’taki çocuklar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.