h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Seyrek gözlenen amatör balıkçılar hafta sonunda avlanmaya başladı

Seyrek gözlenen amatör balıkçılar hafta sonunda avlanmaya başladı

Sinop'ta güzel havayı değerlendirmek isteyen amatör balıkçılar limanda olta salladı. Mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklıkların etkisiyle balık tutmak isteyenler umduklarını bulamadı. Çingene palamudu avına dair duyumlar alan balıkçılar, genellikle boş döndü. Ayrıca mevsim değişiklikleri de avlanmayı olumsuz etkiledi.

Sinop’ta Harika Havayı Değerlendiren Amatör Balıkçılar!

Sinop’ta son zamanlarda mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar, amatör balıkçılar için büyük bir fırsat oldu. Hafta sonunu balık tutarak geçirmek isteyen hobiciler, oltalarını Karadeniz’e saldı ve umutla beklemeye başladı. Ancak geçen günlerde bol miktarda avlanan çingene palamudunun bu hafta sonunda da olacağını düşünen balıkçılar, hayal kırıklığına uğradı. Çingene palamudu dışında nadir olarak yakalanan balıklarla eve geri dönen amatör balıkçıların çoğu boş ellerle geri döndü.

Hafta sonunu değerlendiren amatör balıkçılar, çingene palamudunun avlanabileceğini duyduklarını ancak başarısız bir av günü geçirdiklerini belirttiler. Balıkçılar ayrıca mevsim değişikliklerinin avlanmayı olumsuz etkilediğine de dikkat çekti.

Şemdinli’de yolları açma çalışmaları sürüyor

Sıradaki haber:

Şemdinli’de yolları açma çalışmaları sürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.