h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Şemdinli’de yolları açma çalışmaları sürüyor

Şemdinli’de yolları açma çalışmaları sürüyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, ekipler tarafından açılıyor. Karayolları ve İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, kapanan yolların açılması için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Şemdinli ilçesine bağlı Alan köyü yolunda kar kalınlığı ve çığ tehlikesi nedeniyle zorluklar yaşanırken, ekipler yolun biran önce açılması için aralıksız çalışıyor.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, ekipler tarafından açılmaktadır. Geçtiğimiz hafta Hakkari ve ilçelerinde yaşanan yoğun kar yağışı, birçok köy ve mezra yolunun ulaşıma kapandığına neden olmuştur. Kar yağışının durmasının ardından, kara yolları ve İl özel İdaresi karla mücadele ekipleri, kapalı olan yolların açılması için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Karayolları 117. Şube Şefliği ekipleri, Şemdinli ilçesine bağlı Alan köyünde kar kalınlığının yer yer 5 metreye ulaştığı ve çığ tehlikesi nedeniyle zorlu bir çalışma yürütmektedir. Alan köyünün yolunun bir an önce açılması için ekipler, aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorulan karga okul bahçesine düştü

Sıradaki haber:

Yorulan karga okul bahçesine düştü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.