h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Şemdinli Belediyesi, kış mevsimiyle birlikte “kar mesaisine” başladı.

Şemdinli Belediyesi, kış mevsimiyle birlikte “kar mesaisine” başladı.

Şemdinli Belediyesi, Hakkari'de kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, Cumhuriyet Caddesi ve diğer mahallelerde kar temizleme çalışmalarını gece yarısına kadar sürdürdü. Belediye Başkanı Tahir Saklı, çalışmaları yerinde inceleyerek esnaflarla bir süre sohbet etti. Saklı, yoğun kar yağışı nedeniyle belediye ekiplerinin gece gündüz çalıştığını belirtti.

Şemdinli Belediyesi, Hakkari ilinde gerçekleştirdiği kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Caddesi ve diğer mahallelerdeki ekipler, kar temizleme faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Trafik yoğunluğu nedeniyle akşam saatlerinde başlatılan çalışmalar, belediye ekipleri tarafından gece yarısına kadar kesintisiz bir şekilde devam ettirildi. Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, çalışmaları yerinde inceledi ve esnaflarla sohbet etti. Saklı, “İlçemizde yoğun kar yağışı sonrasında, belediye ekiplerimiz ve iş makinelerimiz ilçedeki karları temizlemek için gece gündüz çalışıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Afet kayıplarını azaltmak için yeni önlemler ve stratejiler geliştiriliyor

Sıradaki haber:

Afet kayıplarını azaltmak için yeni önlemler ve stratejiler geliştiriliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.