h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Şaşırtıcı! Eskişehir’de sıcaklık 12 derece aniden düşecek

Şaşırtıcı! Eskişehir’de sıcaklık 12 derece aniden düşecek

Eskişehir ve çevresinde yağışlı hava beklenirken, hava sıcaklığının 10-12 derece düşeceği öngörülüyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan rapora göre, bölgenin genel olarak bulutlu, zaman zaman yağmurlu ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette eseceği, bazı bölgelerde ise fırtına şeklinde etkili olabileceği belirtiliyor. Mihalıççık İlçesi'nde sıcaklık 0 dereceye, Mahmudiye, İnönü, Seyitgazi ve Han ilçelerinde ise 1 dereceye kadar düşebilir.

“Eskişehir ve çevresinde hava durumu yağışlı olacak ve sıcaklıkların 10 ila 12 derece düşeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre, bölgede bulutlu, aralıklı yağmurlu, karla karışık yağmurlu ve yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Gece saatlerinden sonra az bulutlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıklarının hissedilir şekilde azalması öngörülüyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette eseceği, Bursa’nın kuzey ve batı kesimlerinde ise zaman zaman kuzeydoğudan kuvvetlice (Poyraz) eserek hızının 40 ila 60 kilometre saat arasında olacağı ve Marmara Denizi’nde fırtına şeklinde 50 ila 75 kilometre saat hızında esmesi bekleniyor.
Öte yandan, Mihalıççık ilçesinde sıcaklık 0 dereceye, Mahmudiye, İnönü, Seyitgazi ve Han ilçelerinde ise 1 dereceye kadar düşebileceği tahmin ediliyor.”

Eskişehir sabahı beyaz örtüyle karşıladı

Sıradaki haber:

Eskişehir sabahı beyaz örtüyle karşıladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.