h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Sakarya Valiliği, fırtına uyarısı yaptı

Sakarya Valiliği, fırtına uyarısı yaptı

Sakarya Valiliği, yarın akşamdan itibaren Cuma sabahına kadar etkili olması beklenen kuvvetli fırtına konusunda vatandaşları uyardı. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden saatte 50 ila 80 kilometre hızla eseceği belirtilerek, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, zehirlenme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yarın akşam saatlerinden Cuma günü sabah saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli ve yer yer hamleli fırtına konusunda vatandaşlar uyarıldı. Sakarya Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü kaynaklı bilgilere dayanarak sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, fırtınanın güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli ve yer yer hamleli olacağını belirtti. Rüzgar hızının saatte 50-80 km arasında olması beklenen fırtınanın ardından ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme gibi olumsuzlukların yaşanabileceği belirtilerek vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları istendi. Sakarya Valiliği, olumsuz durumların yaşanmaması için vatandaşların uyarılara kulak vermeleri ve dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Tedavi edilen yaralı yavru saz kedisi, sağlığına kavuştu ve doğaya geri salındı

Sıradaki haber:

Tedavi edilen yaralı yavru saz kedisi, sağlığına kavuştu ve doğaya geri salındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.