h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Osmangazi Belediyesi Mahalleleri Yeniden Şekillendirerek Değişiyor

Osmangazi Belediyesi Mahalleleri Yeniden Şekillendirerek Değişiyor

Osmangazi Belediyesi, metruk yapıları yıkarak mahallelerdeki çarpık yapılaşma ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Küplüpınar Mahallesi'nde bulunan sosyal risk taşıyan metruk binayı yıkarak mahalle sakinlerini rahatlattı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaptıkları yıkımlarla hem vatandaşların güvenliğini sağladıklarını hem de ilçenin daha estetik ve modern bir görünüm kazandığını belirtti. Yıkım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi, yerleşim alanlarında güvenlik ve sağlık riski oluşturan harabe binaları yıkarak, çarpık yapılaşma ve kötü görüntüleri ortadan kaldırıyor.

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her köşesinde bulunan metruk binaları tespit ederek, Küplüpınar Mahallesi’nde bulunan bir metruk binayı yıktı. Bu metruk bina, uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanıldığı için sosyal riskler taşıyordu. Binanın yıkılmasıyla birlikte, mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Yasal prosedürlere uygun şekilde gerçekleştirilen yıkım çalışmaları sayesinde, mahallelerin dış görünümü değişiyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, metruk yapıların yıkım çalışmalarını sürekli olarak sürdürdüklerini ve bu sayede hem vatandaşların güvenliğini sağladıklarını, hem de ilçenin daha estetik ve modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Feride, Çevreye Duyarlı Olarak Başkan Işık ile Birlikte Atık Topladı

Sıradaki haber:

Feride, Çevreye Duyarlı Olarak Başkan Işık ile Birlikte Atık Topladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.