h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Nazilli’de alt yapısı yetersiz olan bir cadde yenileniyor

Nazilli’de alt yapısı yetersiz olan bir cadde yenileniyor

Nazilli Belediyesi, Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'ni yenilemek için çalışmalara başladı. Ulaştırma, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman, Enerji Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ve Aydın Valiliği'nden destek alan belediye, yolu ve yağmurlama altyapısını yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ve bölge halkının yaşadığı sorunu çözeceklerini duyurdu. Özcan, çalışmaların eski sanayi bölgesinde de devam ettiğini belirtti.

Nazilli Belediyesi, uzun yıllardır deforme olmuş ve her yağmur sonrası suyla dolan Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’ni yenileme çalışmaları için harekete geçti. Nazilli Belediyesi, Ulaştırma, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman, Enerji Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ve Aydın Valiliği ile iş birliği yaparak yol ve yağmurlama altyapısını yenileme kararı aldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sahada yapılan incelemeler sonucunda çalışmalar hakkında bilgi alırken, vatandaşların yaşadığı sorunlara en kısa sürede çözüm bulacaklarını belirtti. Çalışmalar kapsamında, Ordu Caddesi Kavşağı’ndan Şehir Otogarı’na kadar olan bölgede asfalt kazıma işlemleri yapıldı. Asfalt kazıma işlemlerinin ardından, yağmurlama alt yapı yenileme çalışmaları kapsamında Sümer Kampüsü’ne kadar olan bölgede yeni hat çekilerek suyun kanal bölgesine taşınması sağlanacak.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, destek veren herkese teşekkür ederken, Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nin Nazilli’nin en yoğun trafiğe sahip noktalarından biri olduğunu ve bu çalışmalarla soruna çözüm bulacaklarını söyledi. Özcan, ayrıca eski sanayi bölgesinin yer aldığı ve yoğun olarak kullanılan 92 ve 187 Sokak mevkiini de çalışmalar kapsamına aldıklarını ifade etti. Nazilli Belediye Başkanı, Ulaştırma, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman, Enerji Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ve Aydın Valiliği’ne sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti. Yenilenmiş ve konforlu bir şekilde halkın kullanımına açılması için çalışmalara en kısa sürede tamamlanacaklarını belirtti. Bölge esnafı ve tüm Nazilli halkına gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür etti. Nazilli için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Vakit.com.tr, Bingöl’de 78 köy yolunun ulaşıma açıldığını duyurdu

Sıradaki haber:

Vakit.com.tr, Bingöl’de 78 köy yolunun ulaşıma açıldığını duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.