h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Mut’ta park ve bahçelerin kış dönemi bakım çalışmaları devam ediyor

Mut’ta park ve bahçelerin kış dönemi bakım çalışmaları devam ediyor

Mersin'in Mut ilçesinde, belediye tarafından park, mezarlık ve bahçelerin kışlık bakımı yapılmaya devam ediyor. Parklar ve mezarlıkların temizliği ve bakımı sayesinde vatandaşlar rahatlıkla kullanabiliyor. Kış aylarında park, mezarlık ve bahçelerin korunması önemli olduğu için belediye, budama, otların biçilmesi ve boyama gibi çalışmaları sürdürüyor. Hizmetlerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettiklerini ifade etti.

Mersin’in Mut ilçesinde, park ve bahçelerin kış bakımı tüm hızıyla devam ediyor.
Mut Belediyesi, ilçedeki park, mezarlık ve bahçelerin kış aylarına hazırlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm park ve bahçeler, düzenli olarak kış bakımı yapılarak temiz tutuluyor.
Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, yapılan temizlik çalışmaları sayesinde parkların ve mezarlıkların tertemiz olduğunu, vatandaşların rahatlıkla parklarda oturabildiğini belirtti.
Şu anda parkların ve mezarlıkların kışa uygun hale getirilmesi için budama, ot temizliği ve parkların boyanması gibi çalışmaların gerçekleştirildiğini ifade eden Şeker, “Kış aylarının gelmesiyle park, mezarlık ve bahçeler bakım gerektiriyor. Bu alanları en iyi şekilde korumak için elimizden gelen hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi.

Ceyhan Sarımazı’nda Yol Yenileme Çalışmaları ve İstinat Duvarı İnşaatı Başladı

Sıradaki haber:

Ceyhan Sarımazı’nda Yol Yenileme Çalışmaları ve İstinat Duvarı İnşaatı Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.