h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Muradiye’de mahsur kalan araçlar, yoğun kar yağışı nedeniyle kurtarıldı

Muradiye’de mahsur kalan araçlar, yoğun kar yağışı nedeniyle kurtarıldı

Van’ın Muradiye ilçesinde, kara saplanan araçlar karla mücadele ekiplerince kurtarıldı. Vedaş ekipleri, Muradiye’nin Çotuklu yolunda tipi ve yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan araçları kurtarmak için çalışmalara başladı. Van Büyükşehir ve Muradiye Belediyesi karla mücadele ekipleri, yolu açarak Vedaş ekibini saplandıkları yerden kurtardılar. Ayrıca, Muradiye’nin Adaklı grup yolunda da kara saplanan araçlar, ekiplerin çabalarıyla kurtarıldılar.

Van’ın Muradiye ilçesindeki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kara saplanan araçlar, karla mücadele ekiplerinin başarılı çalışmaları sayesinde kurtarıldı. Muradiye’nin Çotuklu yolunda Vedaş ekipleri, kar yağışı ve tipi sonucu araçları saplanarak mahsur kaldı. Van Büyükşehir ve Muradiye Belediyesi karla mücadele ekipleri hızla olay yerine intikal ederek kurtarma çalışmalarına başladı. Ekipler, yoğun çaba göstererek yolları açtı ve Vedaş ekibini mahsur kaldıkları yerden kurtardı. Aynı şekilde Muradiye’nin Adaklı grup yolunda da yoldan çıkan bazı araçlar, ekiplerin profesyonel çalışmalarıyla kurtarıldı.

Sinop’ta balıkçı tekneleri limana sığındı

Sıradaki haber:

Sinop’ta balıkçı tekneleri limana sığındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.