h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Muradiye Belediyesi, sokak hayvanlarına mama desteği sağladı

Muradiye Belediyesi, sokak hayvanlarına mama desteği sağladı

Van’ın Muradiye ilçesinde kar yağışı nedeniyle yiyecek arayan sokak hayvanlarının yardımına Muradiye Belediyesi yetişti. Belediye ekipleri, ilçenin belirli noktalarına mama ve yem bıraktı. Kuşlar için pet bardaklara buğday bırakılırken, kediler ve köpekler için de özel mama noktaları oluşturuldu. Sokak hayvanlarının yiyecek bulma sorununa çözüm getiren belediye, onları korumaya ve beslemeye devam ediyor.

Van’ın Muradiye Belediyesi, yoğun kar yağışından etkilenen sokak hayvanlarının açlık çekmemesi için önlem aldı. Belediye ekipleri, kar yağışının neden olduğu yiyecek sıkıntısı yaşayan kedi ve köpekler için çeşitli noktalara mama bıraktı. İlçede bulunan ağaçların dallarına konulan pet bardaklarda ise kuşlar için buğday bırakıldı. Muradiye Belediyesi, sokak hayvanlarının rahat bir şekilde beslenebilmesi için önemli bir adım attı.

Yüksekova’da karda dev bir ayı yürürken görüntülendi

Sıradaki haber:

Yüksekova’da karda dev bir ayı yürürken görüntülendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.