h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Muhteşem kış manzarasıyla Ağrı gözleri kamaştırıyor

Muhteşem kış manzarasıyla Ağrı gözleri kamaştırıyor

Ağrı'da kış manzarası, göz kamaştıran kartpostallık görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Türkiye'nin en çok kar alan illerinden biri olan Ağrı'da, kent beyaza büründü ve dere, nehirler, camiler ve dağlar karla kaplanarak eşsiz bir manzara oluşturdu. Ağrı'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle birleşen kar ve güneş, fotoğraf tutkunlarına doğal bir stüdyo ortamı sunuyor.

Ağrı’da Kış Manzaralarıyla Göz Kamaştıran Görüntüler Ortaya Çıktı

Ağrı, Türkiye’nin en çok kar yağışı alan illerinden biri olmasıyla bilinirken, bu kış aylarında ortaya çıkan manzaralar adeta kartpostallık güzellikte. Kentin bembeyaz bir örtüyle kaplanmasıyla dere ve nehirler, camiler ve karla kaplı dağlar nefes kesen bir manzara sunuyor.

Doğal güzellikleri ve tarihi mekanlarıyla ünlü olan Ağrı, kar, güneş ve doğanın muhteşem birleşimi sayesinde son derece etkileyici görüntülere ev sahipliği yapıyor. Bu görüntüler, fotoğraf tutkunlarına doğal bir stüdyo ortamı sunuyor.

Kışın tüm güzelliğini en belirgin şekilde hissedebileceğiniz Ağrı, şimdiden görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Siz de bu büyüleyici manzaraları keşfetmek, doyasıya fotoğraf çekmek için Ağrı’yı ziyaret etmeye ne dersiniz?

Kars’ta bulutlarını üzerimize yüklenerek karla karışık yağmur etkisi bekleniyor

Sıradaki haber:

Kars’ta bulutlarını üzerimize yüklenerek karla karışık yağmur etkisi bekleniyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.