h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Muğla’da şiddetli yağış sonrası sokaklar sular altında kaldı!

Muğla’da şiddetli yağış sonrası sokaklar sular altında kaldı!

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'nde şiddetli yağışlar sonucu cadde ve sokaklar göle döndü. Vatandaşlar, evlerine su basmaması için çabalarken yetkililerden tedbir almasını istediler. Her yağmur sonrasında aynı çileyi yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, mağdur durumda olduklarını söyledi. Yaşanan su taşkınları nedeniyle evlerine çamur ve su dolan vatandaşlar, ekmek almaya bile gidemiyorlar.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ve AFAD tarafından Muğla’nın Menteşe ilçesine yapılan yoğun yağışlar sonucunda, bazı cadde ve sokaklar suyla dolmuş durumda. Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, evlerinin su altında kalmaması için mücadele ediyor. Her yağmur sonrası meydana gelen su baskınları nedeniyle mağdur olan vatandaşlar, yetkililerden önlem almalarını talep ediyor.
Yeniköy mahalle sakini olan Cevat Çamoğlu, her yağmurdan sonra aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirterek, “Her yağmurda bu acıyı çekiyoruz. Kendi imkanlarımızla burayı korumaya çalışıyoruz ama çok mağdur durumdayız. Her yağmur sonrasında burası böyle oluyor. Kapıları açarak evlere su girmesini engelliyoruz. Her yağmur sonrasında hatta ekmek almaya bile gidemiyoruz” şeklinde konuştu.

Aksaray Belediyesi, çevreyi korumak için yürüttüğü kampanyayı sürdürüyor

Sıradaki haber:

Aksaray Belediyesi, çevreyi korumak için yürüttüğü kampanyayı sürdürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.