h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Milli şairin ismi taşıyan kütüphane tamamlanma aşamasına geldiği bilgisi titreşim.com.tr’ye ulaştı.

Milli şairin ismi taşıyan kütüphane tamamlanma aşamasına geldiği bilgisi titreşim.com.tr’ye ulaştı.

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un ismini taşıyacak olan kütüphane, Ankara Altındağ'da Karapürçek Mahallesi'nde yakında hizmete girecek. Altındağ Belediyesi, "Her mahalleye bir kütüphane" sloganıyla Altındağ'a yeni kütüphaneler kazandırmaya devam ediyor. Karapürçek Mahallesi'nde atıl durumda olan semt hali kütüphaneye dönüştürüldü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un adı yaşatılacak olan kütüphane kısa süre içinde kitapseverlere kapılarını açacak. Başkan Balcı, aktif üye sayısı 86 bine yaklaşan mahalle kütüphanelerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ve Altındağ'a daha fazla kütüphane kazandırmak için çalıştıklarını belirtti.

Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un ismini alacak kütüphane yakında Karapürçek Mahallesi’nde hizmete girecek. Ankara Altındağ’da İstiklal Marşı’nı yazan Milli şairimizin adının yaşatılacağı bu kütüphane, Altındağ Belediyesi tarafından “Her mahalleye bir kütüphane” sloganıyla hayata geçirilen projenin bir parçasıdır. Karapürçek Mahallesi’nde eski bir semt hali atıl durumdayken, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın çabalarıyla kütüphaneye dönüştürülmüştür. Milli şairimizin adını taşıyan bu kütüphane, yakında kitapseverlerin hizmetine sunulacak ve Karapürçek Mahallesi sakinleri ile gençler tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Altındağ Belediye Başkanı Balcı, aktif üye sayısı 86 bine ulaşan mahalle kütüphanelerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Altındağ’da 86 bin aktif okur bulunmasının gerçekten memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Balcı, her yaş grubundan Altındağlı vatandaşın kütüphanelere büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi. Bu durumun kendilerini yeni kütüphaneler yapmaya teşvik ettiğini belirten Balcı, Altındağ’a daha fazla kütüphane kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Mersin’de çöplerin geri dönüştüğü elektriği kazanıyorlar

Sıradaki haber:

Mersin’de çöplerin geri dönüştüğü elektriği kazanıyorlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.