h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Mersin’deki yangın alanında ağaçlandırma faaliyetleri başarıyla tamamlandı

Mersin’deki yangın alanında ağaçlandırma faaliyetleri başarıyla tamamlandı

Mersin'in Gülnar ilçesindeki orman yangınında zarar gören 817 hektarlık alana fidan dikimi tamamlandı. Gülnar İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangın sonrasında bölgeyi yeniden yeşillendirmek için toprak işleme ve keçi boynuzu fidanları dikim işlemlerini gerçekleştirdi. Çalışmaları inceleyen Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, memnuniyetini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Mersin’in Gülnar ilçesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen yangın sonucunda hasar gören 817 hektarlık alanda fidan dikimi çalışmaları tamamlandı. Gülnar İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olan Orman Bölge Müdürlüğü, Korucuk Şefliği Kavakoluğu sahasında 16 Temmuz’da çıkan orman yangınında hasar gören alanı restore etmek amacıyla toprak işlemesi ve fidan dikimi gerçekleştirdi. 6 ay süren çalışmalar kapsamında, bölge sakinlerine hem gelir getirici hem de yangına dayanıklı keçi boynuzu fidanları dikildi. Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca ve işletme şeflerinden bilgi almak üzere çalışma alanını ziyaret etti. Yalçın, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Mut’ta park ve bahçelerin kış dönemi bakım çalışmaları devam ediyor

Sıradaki haber:

Mut’ta park ve bahçelerin kış dönemi bakım çalışmaları devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.