h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • MASKİ, kanalizasyonlara çöp atmayın uyarısında bulunuyor

MASKİ, kanalizasyonlara çöp atmayın uyarısında bulunuyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Gölmarmara ilçesinde ana kanalizasyon hattında kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında hat içerisindeki tıkanıklıklar temizlendi ve atıklar çıkarıldı. Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, vatandaşlara kanalizasyon hatlarını çöp konteyneri olarak kullanmamaları çağrısında bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesindeki ana kanalizasyon hattının temizliği için önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Temizlik çalışmasıyla çevrenin daha sağlıklı hale getirilmesi ve taşkın riskinin önüne geçilmesi hedeflendi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki kanalizasyon hatlarını temizlemek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yer alan Başöğretmen Sabri Bulut Caddesi’ndeki ana kanalizasyon hattında kapsamlı bir temizlik gerçekleştirdi. Ekipler, hat içerisinde biriken katı atıklar ve yabancı maddeleri temizleyerek olası su birikintilerine karşı önlem aldı. Temizlik esnasında kağıt havlu, ıslak mendil, poşet, çuval, bebek bezi gibi atıklar da kanalizasyon hattından çıkarıldı.

Kanalizasyon hatlarının düzenli olarak temizlendiği ve yağmur suyu ızgaralarının bakımlarının yapıldığı belirtiliyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, yaptığı açıklamada Gölmarmara ilçesinde yağışlı bir hava beklendiği için ana kanalizasyon hattında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. Çalışma sırasında kağıt havlu, ıslak mendil, poşet, çuval, bebek bezi, pet şişe ve moloz gibi atıklarla karşılaştıklarını dile getirdi. Çevre ve insan sağlığı açısından büyük tehlike oluşturan bu durumun önüne geçmek için vatandaşlardan kanalizasyon hatlarını çöp konteynerleri yerine kullanmamalarını rica etti. Çöplerin uygun şekilde çöp konteynerlerine atılması gerektiğini vurguladı.

Kayalar evlere çarpmadan geçti

Sıradaki haber:

Kayalar evlere çarpmadan geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.