h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • MASKİ Büyükbelen Mahallesi’nde Dere Temizliği ve Arıtma Tesisi Çalışması Gerçekleştiriyor

MASKİ Büyükbelen Mahallesi’nde Dere Temizliği ve Arıtma Tesisi Çalışması Gerçekleştiriyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Saruhanlı ilçesindeki dere temizliği ve Akhisar ilçesindeki içme suyu arıtma tesisi kontrolü çalışmalarını sürdürüyor. Dere temizliğiyle zararlı maddeler toplanarak derenin düzenli akışı sağlanırken, çevre sakinleri bu çalışmalardan memnuniyet duydu. Ayrıca, içme suyu arıtma tesisinde yapılan kontrollerle kesintilerin önüne geçilmeye çalışılıyor. Tesiste genel bakım yapılırken, kimyasal ölçümler de yapıldı. MASKİ, halkın can ve mal güvenliğini korumak için aşırı yağış tehdidine karşı önlemler almaya devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen mahallesindeki derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, derede biriken zararlı maddeleri temizleyerek derenin düzenli akışını sağladı. Çevre sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü ayrıca, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesine içme suyu ulaştıran arıtma tesisinde kontrol çalışması yaptı. Tesisin donanımı kontrol edilerek kimyasal ölçümler yapıldı. Bu sayede olası su kesintilerinin önüne geçilmeye çalışıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, son günlerde yaşanan sağanak yağışlara karşı önlem almak amacıyla dere temizlikleri ve su arıtma tesislerinin kontrolü gibi çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Sındırgı’da beyaz örtü! Kar yağışı şehri beyaza bürüdü

Sıradaki haber:

Sındırgı’da beyaz örtü! Kar yağışı şehri beyaza bürüdü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.