h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kırklareli’nin dağlık bölgelerinde kar yağışı etkisini gösteriyor

Kırklareli’nin dağlık bölgelerinde kar yağışı etkisini gösteriyor

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıları sonrasında kar yağışı görülüyor. Dereköy Sınır Kapısı, Kofçaz ve Demirköy ilçelerinde başlayan kar yağışı kısa sürede bölgeyi beyaza bürüdü. Hava sıcaklığı 0 derecenin altında ölçülürken, kar kalınlığı yer yer 4 santimetreye ulaştı. Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri ise yollarda küreme ve tuzlama çalışmaları yaparak olumsuz bir durumun önüne geçiyor.

Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarının ardından Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı görülüyor. Dereköy Sınır Kapısı, Kofçaz ve Demirköy ilçelerinde başlayan kar yağışı hızla yayılarak her yeri beyaza bürüdü. Hava sıcaklığı sıfırın altında 1 derece olarak ölçüldü ve yer yer kar kalınlığı 4 santimetreye kadar ulaştı.
Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri, olumsuz bir durum yaşanmaması için yollarda küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının sebep olabileceği ulaşım problemlerinin önüne geçmek amacıyla önlemler alınıyor.

Hava Durumu Zonguldak’ta Etkili Olan Sis Ve Yağış

Sıradaki haber:

Hava Durumu Zonguldak’ta Etkili Olan Sis Ve Yağış

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.