h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kaza yapan araç, bir iş makinesinin yardımıyla kurtarıldı

Kaza yapan araç, bir iş makinesinin yardımıyla kurtarıldı

Erzurum'un Tekman ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanmış durumda. Taziye ziyareti için yola çıkan vatandaşlar, çatak mahallesine giderken yolda mahsur kaldı. Ayrıca, bir araç şarampole kaydı ancak Tekman Belediyesi'ne ait iş makinesi sayesinde kurtarıldı. Şu anda karla mücadele ekipleri, Tekman ve bağlı mahallelerin yollarını açmak için çalışmalara devam ediyor.

Erzurum’un Tekman ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuz şartlar yaşanıyor. Bir otomobil, kar yağışı nedeniyle yolda kayarak mahsur kaldı, ancak iş makinası sayesinde kurtarıldı.

Erzurum – Tekman karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler için zorlu bir hâle geldi. Çatak Mahallesi’nde bir taziye ziyareti için yola çıkan vatandaşlar, yolda mahsur kaldılar. Karayolundan şarampole kayan bir otomobil, Tekman Belediyesi’ne ait bir iş makinasının yardımıyla kurtarıldı. İş makinası tarafından çekilen otomobil, tekrar yola çıkarıldı.

Karla mücadele ekipleri, Erzurum-Tekman ve bağlı mahallelerin yollarını açmak için yoğun bir çaba sarf ediyorlar.

Kameralar yaban geyiğini kovalayan kurt sürüsünü görüntülemeyi başardı

Sıradaki haber:

Kameralar yaban geyiğini kovalayan kurt sürüsünü görüntülemeyi başardı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.