h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Kars’ta tilkiler av sezonuna başladı

Kars'ta kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan tilkiler, avlanırken görüntülendi. Kış koşullarında hayatta kalmak için avlanan tilkiler, avını yakalamak için kurnaz hareketler yapıyor. Kars'taki av becerileri ve yiyecek arayışları kameralara yansıdı.

Kars’ta Kar Yağışı Sonrası Yiyecek Bulma Zorluğu Çeken Tilkiler Kameralara Yansıdı

Kars, son günlerde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle hem insanları hem de yaban hayatını olumsuz etkiliyor. Bu zorlu şartlarda yiyecek bulmakta güçlük çeken kızıl tilkiler, Kars-Çıldır karayolu yakınlarında avlanırken görüntülendi. Tilki avlanırken dakikalarca sessizce bekliyor ve avını yakalamak için her türlü yeteneğini sergiliyor.

Tilkiler, yiyecek bulma konusundaki kurnazlıklarıyla tanınıyor. Zor şartlarda hayatta kalmak için alabildiğine uyanık olan tilkiler, avlanmada da bu marifetlerini gösteriyor. Kar altında hareket eden avını yakalamak için sabırla bekleyen tilkiler, avları menzile girince anında zıplayarak kara gömülerek onları yakalıyor.

Kars’ta tilkilerin av becerileri ve avlarını yakalamak için atlayıp kara gömülme anları kameralara yansıdı. Bu doğal olay, tilkilerin yiyecek ihtiyaçlarını gidermek için gösterdikleri çaba gözler önüne serildi.

Kars’ta Yiyecek Arayan Tilkinin Şaşırtıcı Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sıradaki haber:

Kars’ta Yiyecek Arayan Tilkinin Şaşırtıcı Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.