h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kars’ta bulutlarını üzerimize yüklenerek karla karışık yağmur etkisi bekleniyor

Kars’ta bulutlarını üzerimize yüklenerek karla karışık yağmur etkisi bekleniyor

Kars ve bölge genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği belirtilen habere göre, karla karışık yağmur bekleniyor. Ayrıca, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi, buzlanma ve don olayının yaşanması da tahmin edilmektedir. Rüzgarın da hafif ve orta kuvvette eseceği ifade edilen haberde, dik yamaçlarda çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Kars’ta Hava Sıcaklığı Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyrediyor

Kars’ta hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. öğle saatlerinden itibaren Kars ve Ağrı çevrelerinde yer yer karla karışık yağmurun etkili olması tahmin edilmektedir. Iğdır ve çevresinde ise gece saatlerinden itibaren aralıklı olarak kar yağışı bekleniyor.

Kars ve bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi öngörülüyor. Ayrıca buzlanma ve don olayları da yaşanabilir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgar etkisi ise Kars bölgesinde güneybatı, Ağrı’da kuzey ve Iğdır’da kuzeybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir. Özellikle yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır. Bu nedenle yetkililer ve vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmalıdır.

Kuşadası’nda kruvaziyer seferine hava muhalefeti engeli

Sıradaki haber:

Kuşadası’nda kruvaziyer seferine hava muhalefeti engeli

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.