h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Karaağaç, 34 milyon TL’lik yatırımla büyümeye devam ediyor

Karaağaç, 34 milyon TL’lik yatırımla büyümeye devam ediyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor. 34 milyon TL yatırım ile gerçekleştirilen proje kapsamında, mahallede 40 bin metrekarelik üstyapı imalatları da yakında başlayacak. Mahalleye daha verimli su ve sağlıklı altyapı sağlamak amacıyla başlatılan bu yatırımın toplamda yarısı tamamlandı. Mahalle halkı, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatlarını sürdürüyor. Proje kapsamında 34 milyon TL yatırım yapılan mahallede, içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatları yanı sıra 40 bin metrekarelik üstyapı çalışmaları da başlayacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,‘154 Mahalle Projesi’ adı altında il genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında Salihli ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatları hızla ilerliyor. Mahallede toplamda 7 kilometre içme suyu hattı, 8 kilometre kanalizasyon hattı, 3 adet 750 kişilik foseptik imalatı ve 40 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılacak.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, mahalleye yapılan yatırım hakkında bilgi vererek, “Salihli ilçemiz Karaağaç Mahallemizde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde daha verimli ve kesintisiz içme suyu altyapısı ve sağlıklı bir kanalizasyon sistemi inşa etmek için büyük bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu yatırım kapsamında 7 kilometre içme suyu, 8 kilometre kanalizasyon hattı ve daha sağlıklı bir çevre için 3 adet 750 kişilik foseptik imalatı yapılacak. Ayrıca 40 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması da tamamlanacak. Yatırımın toplam maliyeti 34 milyon TL. Altyapı çalışmalarının yarısını tamamladık ve önümüzdeki hafta üstyapı imalatlarına başlamayı planlıyoruz. Karaağaç Mahallemiz, bu yatırım sayesinde modern ve yaşanabilir bir görünüme kavuşacak.” dedi.

Karaağaç Mahalle Muhtarı Davut Parlak ise yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemizde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Ayrıca kısa bir süre içinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları da başlayacak. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu hizmeti hiçbir zaman unutmayacağız.” şeklinde konuştu.

Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Sıradaki haber:

Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.