h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kar Yağışı Yozgat’a Vurdu başlığını kullanabilirsiniz.

Kar Yağışı Yozgat’a Vurdu başlığını kullanabilirsiniz.

Yozgat'ta etkili olan kar yağışı sonucunda çamlık milli parkına giden vatandaşlar, karın keyfini çıkardı. Özellikle çocuklar, kartopu oynayıp kardan adam yaparak doyasıya eğlendi. Kar yağışından mutlu olan vatandaşlar, bereketli bir kış diledi. Yerköy'den gelen turistler de karı görmek için Yozgat'a geldi. Kar yağışının tarımsal faaliyetlere yararlı olması da bekleniyor.

Yozgat’ta yaşanan kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Öğle saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte Yozgat Çamlığı Milli Parkı, ziyaretçilerle dolup taştı. Vatandaşlar, karın keyfini sürmek için parka akın etti. Özellikle çocuklar, kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak karın keyfini doyasıya çıkardı. Türkiye’nin ilk milli parkında oluşan seyirlik görüntüler görenleri hayran bıraktı.

Kar yağışının tadını çıkaran bir vatandaş olan İnci Demir, Yarıyıl tatili için Ankara’dan Yozgat’a geldiklerini söyledi. Çok güzel bir kar yağdığını belirten Demir, Yozgat Çamlığı’nda eğlendiğini ve kardan adam yaptığını dile getirdi.

Başka bir vatandaş olan Cafer Cankurtaran ise geçmiş yıllara kıyasla kar yağışının az olduğunu ifade ederek, barajların boşaldığına dikkat çekti. Çiftçilikle uğraşan Cankurtaran, karın ekinlere yağmasını dileyerek, Rabbim’den yardım talebinde bulundu.

Kar yağışıyla mutlu olduğunu belirten Adem Okan ise Yozgat’ın güzel bir kar manzarasıyla süslendiğini söyledi. Yozgat’a Yerköy ilçesinden gezmek için geldiklerini belirten Okan, Yerköy’de kar olmadığı için Yozgat’a geldiklerini dile getirdi.

Lapseki’nin yüksek bölgelerinde kar örtüsü görüldü

Sıradaki haber:

Lapseki’nin yüksek bölgelerinde kar örtüsü görüldü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.