h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • İstasyonaltı Mahallesi’nde Prestij Cadde Projesi Hayata Geçiriliyor

İstasyonaltı Mahallesi’nde Prestij Cadde Projesi Hayata Geçiriliyor

Turgutlu Belediyesi, İstasyonaltı Mahallesi'ndeki sokakların tamamını yenileme çalışmalarının son etabına geldi. 14 milyon 506 bin TL'lik yatırımla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokak prestij caddesi olarak yenilenerek mahalleye yeni bir değer katacak. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İstasyonaltı Mahallesi'nin üstyapısı yenilenmiş olacağı müjdesini verdi.

Turgutlu Belediyesi, İstasyonaltı Mahallesindeki sokakları tamamen yenilemek için gerçekleştirdiği 14 milyon 506 bin TL’lik yatırımın son aşamasına geldi. Bu çalışmalarla mahalle sakinlerinin uzun süredir çektiği yol sorunları çözüme kavuşturulacak ve rahat bir nefes almaları sağlanacak. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol ve teknik ekip, çalışmaların hızla devam ettiği prestij caddesi olarak yenilenecek bölgeyi incelemek için bir araya geldi. Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokak, prestij caddesi olarak yenileneceği için İstasyonaltı Mahallesine büyük bir değer katacak. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, çalışmalara yakından göz kulak olurken, “İstasyonaltı Mahallemize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İstasyonaltı Mahallemizin üstyapı yenileme çalışmalarını üç aşamada planladık ve şu anda üçüncü aşamaya geçmiş durumdayız. Herhangi bir aksilik olmaması halinde bu ay sonunda İstasyonaltı Mahallemizin tamamının üstyapısı yenilenmiş olacak. İstasyonaltı Mahallemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Siirt’te İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, 2024 hedeflerini belirledi

Sıradaki haber:

Siirt’te İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, 2024 hedeflerini belirledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.