h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Heyelan nedeniyle Hakkari – Çukurca yolunda ulaşım durdu

Heyelan nedeniyle Hakkari – Çukurca yolunda ulaşım durdu

Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen bir heyelan nedeniyle yol çift taraflı olarak trafiğe kapanmıştır. Şorte Köprüsü mevkiindeki olayda ölen yaralanan olmazken, yüzlerce araç yolda mahsur kalmıştır. Karayolları ve İlçe Özel İdaresi ekipleri, kaya ve toprak temizleme çalışmalarına başlamıştır. Jandarma da bölgede güvenlik önlemleri almıştır.

Hakkari-Çukurca karayolu, Şorte Köprüsü mevkiinde yaşanan bir heyelan nedeniyle çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Bu olay sonrasında neyse ki herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yüzlerce araç yolda mahsur kaldı. Yakınları tarafından haber verilmesi üzerine, Karayolları 117. Bölge Şefliği ve Çukurca İlçe Özel İdaresi ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, yolun temizlenmesi için düşen kayaları ve toprağı temizlemek için çalışmalara başladı. Jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Başlık önerisi: Hakkari-Çukurca Karayolunda Heyelan! Yol Ulaşıma Kapandı

Sis, kayak merkezinde muhteşem bir görsel şölene dönüştü

Sıradaki haber:

Sis, kayak merkezinde muhteşem bir görsel şölene dönüştü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.