h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Heyecan Dolu Dakikalar: Munzur Dağlarında Dağ Kayağı Tutkunları Buluştu

Heyecan Dolu Dakikalar: Munzur Dağlarında Dağ Kayağı Tutkunları Buluştu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı operasyonları sonucunda terörden temizlenen Munzur Dağları, dağ kayağı yapanların tercih ettiği popüler bir mekan haline geldi. Erzincan ile Tunceli arasında bulunan Munzur Dağları'nın karla kaplı olan bölümü, serbest dağ kayağı sporuyla uğraşanlar için ideal bir nokta olarak kabul ediliyor. Emekli öğretim görevlisi Yılmaz Ünal ve öğretim görevlisi Alptekin Sanalan, Munzur Dağları'nın dağ kayağı için eşsiz bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Bu doğal güzelliklerde ayrıca kaya tırmanışı da yapılmaktadır.

TSK’nın başarılı operasyonlarıyla terörden arındırılan Munzur Dağları, macera tutkunu dağ kayağı severlerin yeni favori mekanı haline geldi. Erzincan ile Tunceli arasında bulunan Munzur Dağları, karla kaplı olan yüzüyle yaklaşık 28 kilometrelik serbest dağ kayağı rotası sunuyor.

Bölgeye gelen emekli öğretim görevlisi Yılmaz Ünal ve öğretim görevlisi Alptekin Sanalan, Munzur Dağları’nın dağ kayağı için mükemmel bir yer olduğunu belirtti. Ünal, kayak yarışmaları için son derece uygun bir alan olduğunu ve doğal yaşamı etkilemeden Munzur Dağları’nda etkinliklerin gerçekleştirilebileceğini vurguladı.

Ayrıca, aynı zamanda Erzincan Dağcılık Kulübü yönetiminde de yer alan emekli öğretim görevlisi Yılmaz Ünal, Munzur Dağları’nda kaya tırmanışı da yaptıklarını ve bu sporlar için eşsiz bir doğal alan olduğunu dile getirdi. Munzur Dağları, dağ kayağı severlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için bekliyor.

Sokaklardaki evcil hayvan sayısı artarak çoğaldı!

Sıradaki haber:

Sokaklardaki evcil hayvan sayısı artarak çoğaldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.