h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Güvercin, elektrik teline takıldıktan sonra kurtarılarak özgür bırakıldı.

Güvercin, elektrik teline takıldıktan sonra kurtarılarak özgür bırakıldı.

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde elektrik tellerine takılan güvercin, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan güvercin, sağlıklı olduğu görülünce doğaya bırakıldı. Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, her canlı için çalıştıklarını belirtti.

Kastamonu’ya bağlı Ağlı ilçesinde, elektrik tellerine takılan bir güvercin, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Güvercin, sağlığına kavuşmasının ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Ağlı ilçesinde, bir güvercinin ayakları elektrik tellerine sıkıştı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Ağlı Belediyesi ekipleri, itfaiye aracının merdivenini kullanarak güvercine ulaştı ve kurtardı. Güvercinin ayağındaki ip kesilerek, sağlık durumu kontrol edildikten sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.

Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, yaptığı açıklamada, tüm canlılar için çalıştıklarını vurgulayarak, “Sağlıklı olduğunu gördüğümüz güvercini doğaya saldık. Belediyemiz, tüm canlıların korunması ve güvenliği için çaba sarf ediyor” dedi.

Çevreye duyarlılıkta lider belediye!

Sıradaki haber:

Çevreye duyarlılıkta lider belediye!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.