h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Gözünden kaçan küçük bir çocuk, çevre temizliğine başladı

Gözünden kaçan küçük bir çocuk, çevre temizliğine başladı

Erzincan'da çevre kirliliğini fark eden küçük çocuk Meva, Atatepe'de çektiği video ile temizlik çağrısında bulundu. Sosyal medyada paylaşılan video sonrası belediye yetkilileri Atatepe'nin temizlenmesi için harekete geçti. Meva'nın çağrısı sonucunda Atatepe bir gün içinde çöpten arındırıldı. Meva, teşekkür etmek için ikinci bir video paylaştı.

Erzincan’da annesiyle birlikte Atatepe’yi gezmek için gelen ve çevre kirliliğiyle karşılaşan küçük Meva, bu durumu sosyal medyada paylaşarak şehrin yetkililerinden “temizlik” çağrısı yaptı. Meva’nın çağrısı hızla yayıldı ve kısa sürede karşılığını buldu.

Atatepe’de gördüğü çevre kirliliği karşısında duyarsız kalamayan Meva, cep telefonuyla çevreyi ve kendisini çekerek, “Bugün Atatepe’ye geldim. Ancak burada gördüğüm pislik nedeniyle çok üzüldüm. Bunların temizlenmesini istiyorum” dedi. Meva’nın çağrısı sosyal medyada “Erzincan Muhtarı” hesabı tarafından paylaşıldı. Belediye yetkilileri, Meva’nın çağrısını duydu ve Atatepe’de bir temizlik seferberliği başlattı. Atatepe sadece bir gün içinde tamamen temizlendi.

Yapılan temizlik seferberliğine Meva, ikinci videosuyla teşekkür etti.

Yüksekova-Van karayolu, kaya parçalarının temizlenmesiyle yeniden trafiğe açıldı

Sıradaki haber:

Yüksekova-Van karayolu, kaya parçalarının temizlenmesiyle yeniden trafiğe açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.