h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Gölcük Tabiat Parkı’nda Sömestr Tatili İle Birlikte İlgi Yoğunlaşıyor

Gölcük Tabiat Parkı’nda Sömestr Tatili İle Birlikte İlgi Yoğunlaşıyor

Bolu'nun ünlü Gölcük Tabiat Parkı, etkili kar yağışı sonrasında beyaz bir örtü ile kaplandı. Ziyaretçiler, göl etrafında yürüyüş yaparak doğayla iç içe vakit geçirdi. Gölcük'ün sembolü olan konuk evi önünde fotoğraf çektiren ziyaretçiler, kış güzelliğinin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar ise piknik alanlarında mangal yaparak hafta sonunu değerlendirdi. Çaycuma'dan gelen bir ziyaretçi, Gölcük'ü güzel bulduklarını ve karlı halini görmek istediklerini belirtti.

Bolu’nun ününe ün katan Gölcük Tabiat Parkı, yoğun kar yağışı sonrasında adeta kartpostallık manzaralara büründü. Ziyaretçiler, göl çevresinde keyifli yürüyüşler yaparak doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı buldu.

Her mevsim binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Gölcük Tabiat Parkı, şu anda kış güzellikleriyle bezeli bir atmosfere sahip. Bolu’da gece boyunca etkisini gösteren kar yağışı sayesinde Gölcük Tabiat Parkı, beyaz bir örtüyle kaplandı. Bu durum da kartpostallardan fırlamış gibi görünen görüntülerin ortaya çıkmasına olanak tanıdı. Ziyaretçiler, Gölcük’ün eşsiz güzelliklerinin keyfini çıkarabilmek için göl çevresinde yürüyüşlere çıkarak doğayla iç içe vakit geçirdi. Gölcük’ün sembolü olan konuk evi önünde hatıra fotoğrafları çekenler ise bol bol anı biriktirdi. Bazı ziyaretçiler ise piknik alanlarında mangal yaparak hafta sonunu en iyi şekilde geçirdi. Gölcük’ün kış güzellikleri, havadan çekilen görüntülerle de ölümsüzleşti.

Çaycuma ilçesinden Gölcük Tabiat Parkı’na gelen Şakir Calap, “Daha önce de gelmiştik ve bu güzelliği görmek için tekrar buraya gelmek istedik. Gölcük gerçekten çok güzel, karla kaplı haliyle daha da etkileyici oldu” şeklinde konuştu.

Sömestr tatilinde Gölcük Tabiat Parkı’na yoğun ilgi!

Sıradaki haber:

Sömestr tatilinde Gölcük Tabiat Parkı’na yoğun ilgi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.