h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Giresun’da besin bulamayan tilki, yerleşim yerine inerek açlığını gidermeye çalıştı.

Giresun’da besin bulamayan tilki, yerleşim yerine inerek açlığını gidermeye çalıştı.

Giresun'da kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan tilki, yerleşim yerine inerek açlığını gidermeye çalıştı. Giresun'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, hayvanların doğada yiyecek bulmasını engelledi. Bektaş Yaylası'nda çekilen canlı yayında tilki, evlerin çevresinde yiyecek aramaya başladı.

Giresun’da meydana gelen olumsuz hava koşulları, tilkiyi yiyecek bulma konusunda zor durumda bıraktı. Giresun’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, doğadaki hayvanların yiyecek bulmalarını zorlaştırdı ve bu nedenle yerleşim yerlerine doğru hareket etmeye başladılar. Dereli ilçesine bağlı Bektaş Yaylası’nda, 2 bin 100 metre rakıma sahip olan bölgede canlı olarak yayın yapan bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde, açlıkla mücadele eden bir tilkinin yerleşim yerine indiği görülebiliyor. Tilkinin, evlerin etrafında yiyecek arayışı içinde olduğu tespit edildi.

Çalışmaları tamamlanmak üzere olan sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Sıradaki haber:

Çalışmaları tamamlanmak üzere olan sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.