h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Gazipaşa Caddesi’ndeki çevre düzenlemesi hala devam ediyor

Gazipaşa Caddesi’ndeki çevre düzenlemesi hala devam ediyor

Zonguldak'ta Fevkani Köprüsü'nün yıkılan bölgelerinde çevre düzenlemesi devam ediyor. Köprü yıkım çalışmalarının bir bölümü tamamlandı ve İstasyon Caddesi'ndeki su borusunun kaldırılmasıyla yıkım tamamlanacak. Ekipler, yıkılan bölgelerde altyapı çalışmalarını tamamlıyor ve ardından yolların trafiğe açılması için asfalt dökme işlemi yapılacak.

Zonguldak’ta Fevkani Köprüsü’nün yıkılan bölgelerinde çevre düzenlemesi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İstasyon Caddesi haricindeki tüm yıkım çalışmaları tamamlanmış durumda. Ancak İstasyon Caddesi’nde bulunan su borusunun kaldırılması işlemi de tamamlandığında yıkım tamamen sona erecek. Ekipler, yıkılan bölgelerdeki altyapı çalışmalarını tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise yollar asfalt dökümü yapılarak trafiğe açılacak. Zonguldak halkı, bu önemli düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkanına kavuşacak.

Tarım Bakanlığı, Ağrı’da tohum denetimini gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Tarım Bakanlığı, Ağrı’da tohum denetimini gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.