h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Feribot seferlerinin iptali Bandırma ve Erdek’te gerçekleşti

Feribot seferlerinin iptali Bandırma ve Erdek’te gerçekleşti

Olumsuz hava şartları nedeniyle Bandırma ve Erdek ilçelerinde Gestaş ve Marmara RoRo'ya ait seferler iptal edildi. Gestaş A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, Narlı-Marmara hattındaki tüm seferlerin hava şartları nedeniyle iptal edildiği belirtildi. Aynı şekilde Güney Marmara Adalar hattında da tüm planlı seferler iptal oldu. Marmara RoRo'nun da Erdek, Bandırma, Marmara Adası, Avşa Adası ve Tekirdağ seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Bandırma ve Erdek ilçelerindeki kötü hava koşulları nedeniyle Gestaş ve Marmara RoRo şirketlerine ait seferler iptal edildi. GESTAŞ A.Ş’nin yaptığı açıklamada, 21 Ocak 2024 Pazar günü Narlı-Marmara hattında planlanan tüm seferlerin kötü hava koşulları sebebiyle iptal edildiği belirtildi. Aynı şekilde, Güney Marmara Adaları (Erdek, Avşa, Marmara, Paşalimanı Adası Balıklı iskelesi, Ekinlik) hattındaki planlanan seferlerin de iptal edildiği duyuruldu. Marmara RoRo’nun da Erdek-Bandırma-Marmara Adası-Avşa Adası ve Tekirdağ seferlerinin iptal edildiği bilgisi paylaşıldı.

Hırsız köpek çiftliğe saldırdı, tavuk kaybını kameraya aldı

Sıradaki haber:

Hırsız köpek çiftliğe saldırdı, tavuk kaybını kameraya aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.