h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Eskişehir günün ilk saatlerinde eksi 7,7 derece ile buz gibi bir başlangıç yaptı.

Eskişehir günün ilk saatlerinde eksi 7,7 derece ile buz gibi bir başlangıç yaptı.

Eskişehir'de hava sıcaklığı eksi 7,7 dereceye kadar düşerek kış soğuğunun etkisini artırdı. Araçların camları buzlanırken, bina çatılarının kenarlarında buz sarkıtları oluştu. Meteorolojiye göre, sıcaklık ilerleyen saatlerde 5 dereceye kadar çıkacak olsa da akşamleyin tekrar eksi değerlere düşmesi bekleniyor.

Eskişehir’de Hava Sıcaklığı Eksi 7,7 Dereceye Düşerek Buzlanmalara Neden Oldu

Eskişehir’de kış mevsiminin etkisiyle birlikte hava sıcaklıkları daha da düşmeye devam ediyor. Kentte, güne eksi 7,7 derece sıcaklıkla başlandığı ve bu durumun buzlanma ve don olaylarına yol açtığı belirtildi. Zeminlerin ve araç camlarının buzla kaplanmasıyla birlikte bina çatılarının kenarlarında ise buz sarkıtları oluştuğu gözlendi. Yapılan meteoroloji değerlendirmelerine göre, ilerleyen saatlerde hava sıcaklığının 5 dereceye kadar yükseleceği ancak akşam saatlerinde tekrar eksi değerlere düşeceği öngörülüyor. Özellikle sürücülerin buzlanma nedeniyle dikkatli olması ve güvenli sürüş kurallarına uyması önem taşıyor.

Van-Bahçesaray Karabet Geçidi’nde kar kalınlığı 2 metre 64 santimetreye ulaştı

Sıradaki haber:

Van-Bahçesaray Karabet Geçidi’nde kar kalınlığı 2 metre 64 santimetreye ulaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.