h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Erzincan’ın dağlık bölgelerinde kar yağışı etkili oluyor

Erzincan’ın dağlık bölgelerinde kar yağışı etkili oluyor

Erzincan'ın yüksek bölgelerinde aralıklı kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle Sakaltutan Geçidi'nde görüş mesafesi düştü ve Kızıldağ Geçidi'nde ağır tonajlı araçlar yavaşladı. Karla mücadele çalışmaları devam ediyor ve sürücülerin geçit noktalarında zincir bulundurmaları öneriliyor.

Erzincan’ın yüksek bölgelerinde periyodik olarak kar yağışı devam ediyor. Gece saatlerinde başlayan ve ara ara görülen yağmur yağışı, Erzincan’da yüksek kesimlerde kar, tipi ve sisli hava koşullarının etkili olmasına neden oldu. Kar yağışı, Sakaltutan Geçidi’nde görüş mesafesinin zaman zaman 10 metreye kadar düşmesine sebep oldu. Ayrıca, kar yağışı zeminde de etkisini göstermeye başladı. Aralıklarla yağan kar nedeniyle Kızıldağ Geçidi’nde ağır tonajlı araçlar yavaş ve dikkatli bir şekilde ilerleyerek yolculuklarına devam etti. Bu geçit noktalarında, karayolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, özellikle bu noktalarda seyahat edecek sürücülere, yanlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarıda bulundu.

Yıllardır baraja atılan çöpler yüzünden sorunlar büyüyor

Sıradaki haber:

Yıllardır baraja atılan çöpler yüzünden sorunlar büyüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.