h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Erzincan’da kış mevsimi için kar yağışı öngörülüyor

Erzincan’da kış mevsimi için kar yağışı öngörülüyor

Erzincan’da yüksek kesimlerde kar yağışı, güney ve batı kesimlerinde ise kuvvetli yağmur bekleniyor. Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor. Meteoroloji, bu gece saatlerinden itibaren bölgede etkili olacak yağışların yoğunluk ve şekilleri hakkında uyarıda bulundu.

Erzincan’da karla karışık yağmur, yüksek bölgelerinde ise kar yağışı beklentisi var. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, gece saatlerinden itibaren doğu kesimlerimizde görülecek olan yağışların Erzincan’ın güney ve batı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) şekilde olması bekleniyor. Bu kuvvetli yağışlara bağlı olarak genellikle yağmur şeklinde olan yağışlar, 1200 metre üzeri rakımlı bölgelerde karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) olarak oluşacak. Bu durum ise sel, su baskını ve kar yağışının olacağı bölgelerde ulaşımda aksamalara neden olabileceğinden dolayı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Lavuar Bölgesindeki Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Sıradaki haber:

Lavuar Bölgesindeki Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.