h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ergan Kayak Merkezi’nde hafta sonu kayak tutkusu büyük ilgi görüyor

Ergan Kayak Merkezi’nde hafta sonu kayak tutkusu büyük ilgi görüyor

Erzincan'daki Ergan Dağı Kayak Merkezi, hafta sonu yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Kayak severler, göl manzaralı tesislerde kayak ve snowboard yaparak keyifli bir gün geçirdi. Kayak merkezinin konaklama imkanı bulunmamasına rağmen, Erzincan ve çevre illerden gelenlerin tercih ettiği bir yer olması dikkat çekti. Ziyaretçilere güzel manzara eşliğinde kayak yapma fırsatı sunan Ergan Dağı, tanıtımının daha iyi yapılması gerektiğini belirten kayak severlerin ilgisini çekiyor.

Erzincan’da bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi, hafta sonu yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Ziyaretçiler, gölü gören tesislerde kayak ve snowboard yapmanın, muhteşem manzaranın keyfini çıkardı. Bu kayak merkezi, konaklama tesisi olmamasına rağmen Erzincan ve çevre illerden gelen kayak severleri ağırlıyor ve doğal güzelliğiyle ziyaretçilere unutulmaz bir kayak deneyimi sunuyor.

Geçtiğimiz 15 Aralık’ta yeni sezonun başlamasıyla birlikte, hafta sonu kayakseverler kayak keyfi yaşadı. Kayak yapmayanlar ise aileleriyle birlikte Ardıçlı gölünün muhteşem manzarasının tadını çıkardı.

Kayak severler, Ergan’ın harika bir piste sahip olduğunu ve daha fazla tanıtımının yapılması gerektiğini belirtti. Bu nedenle, tüm kayak severleri Ergan’a davet ettiler. Tıklanma almak için dikkat çekici bir başlık seçelim.

“Erzincan’da Muhteşem Manzaralı Ergan Dağı Kayak Merkezi, Hafta Sonu İlgisiyle Karşılandı”

Girlevik Şelalesi dondu, görenler hayran kaldı

Sıradaki haber:

Girlevik Şelalesi dondu, görenler hayran kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.