h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ergan Kayak Merkezi, sömestr tatili dolayısıyla yoğun ilgi görüyor.

Ergan Kayak Merkezi, sömestr tatili dolayısıyla yoğun ilgi görüyor.

Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi, yarıyıl tatili ve hafta sonu dolayısıyla yoğun bir ilgi gördü. Türkiye'nin nadir kayak merkezlerinden biri olan Ergan, doğal güzelliğiyle dikkat çekiyor. Başta Erzincan olmak üzere çevre illerden de birçok kişi kayak yapmak için merkeze akın etti. Ayrıca konuklara yamaç paraşütü imkanı da sunuluyor. Ergan Dağı, 12 kilometrelik kayak pistleri ve Ardıçlı gölü manzarasıyla ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunuyor. Eksi 10 dereceye kadar düşen sıcaklıkta kayak yapmak da mümkün.

Erzincan’daki Ergan Kayak Merkezi, yarıyıl tatili ve hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle yoğun ilgi görüyor. Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Ergan, doğal güzellikleriyle göz dolduruyor. Ergan Kayak Merkezi, sadece Erzincanlılar değil çevre illerden de birçok kişinin ilgisini çekiyor.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte kayakçılar pistlarda keyifli vakit geçirirken, kayak yapmayanlar ise Ardıçlı Gölü’nün güzelliğini aileleriyle birlikte doyasıya yaşadı.

Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’nde, kayak dışında yamaç paraşütü imkanı da sunuluyor. Doğal güzellikleri ve göl manzarasıyla ünlü olan Ergan Dağı, ziyaretçilerine 12 kilometrelik pistlerinde kayak yapma fırsatı sunuyor. Kapalı gondollarla 2 bin 700 metre yükseklikteki tepeye çıkan kayakçılar, soğuk hava koşullarına rağmen Erzincan manzarasının tadını çıkarıyor. Ergan Dağı, şehir merkezine 17 kilometre ve havalimanına sadece 13 dakika mesafede bulunuyor.

Hafta sonları özellikle sporcular ve tatilcilerin tercih ettiği Ergan Kayak Merkezi’nde kayak aktivitelerinin yanı sıra yamaç paraşütü ve halay çekme gibi etkinlikler de gerçekleşiyor.

Bursa’da su kuşları bire bir sayıldı: İşte sonuçlar

Sıradaki haber:

Bursa’da su kuşları bire bir sayıldı: İşte sonuçlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.