h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Dilovası’nda Ağaçlar Kesilmek Üzere Hazırlanıyor!

Dilovası’nda Ağaçlar Kesilmek Üzere Hazırlanıyor!

Dilovası Belediyesi tarafından yürütülen ağaç budama çalışmaları kapsamında ilçede bulunan caddeler, sokaklar, parklar, mesire alanları ve yeşil alanlardaki ağaçların bakım ve budama işlemleri sürdürülüyor. Yapılan çalışmaların, ağaçların daha düzgün bir form kazanmasını sağlamak, görselliğini artırmak ve hızlı bir şekilde büyümelerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde programlı bir şekilde devam edeceği belirtiliyor.

Dilovası ilçesinde belediye ekipleri tarafından başlatılan ağaç budama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan cadde, sokak, park, mesire ve yeşil alanlardaki ağaçların budama ve bakım çalışmalarını sürdürerek ağaçların gelişimi için önemli bir adım atmaktadır. Yapılan çalışmaların ilçe genelinde program dahilinde ilerleyeceğini belirten yetkililer, ağaçların hem düzgün bir form kazanması hem de görselliği ile birlikte daha hızlı bir şekilde gelişmelerini hedeflediklerini dile getirmişlerdir.

Ardahan’da sisin yoğunluğu görüş mesafesini 20 metreye kadar azalttı.

Sıradaki haber:

Ardahan’da sisin yoğunluğu görüş mesafesini 20 metreye kadar azalttı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.