h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Çocukların mektubu, istediklerini buldu

Çocukların mektubu, istediklerini buldu

Başiskele'de yaşayan çocuklar, mahallerine park yapılması talebiyle Belediye Başkanı Yasin Özlü'ye mektup yazdı. Başkanın girişimiyle harekete geçen ekipler, çocukların istediği alana park yapmak için çalışmalara başladı. Sepetlipınar Mahallesi'nde bulunan çocuklar, Başkan Özlü'ye kendi el yazılarıyla mektup yazarak park taleplerini iletti. Başkanın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların istediği Şirinler Parkı'nın inşasına başladı. Parkta oyun grupları ve kauçuk zemin yapılacak ve çocuklara hizmet vermeye hazır hale getirilecek.

Başiskele ilçesinde yaşayan çocuklar, Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye yazdıkları mektupla mahallelerine bir park yapılmasını talep ettiler. Başkan Özlü’nün yönlendirmesiyle ekipler, çocukların istekleri doğrultusunda park yapımı için çalışmalara başladı.

Sepetlipınar Mahallesi’nde yaşayan çocuklar, kendi yazılarıyla Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye mektup yazarak, mahallelerine bir park yapılmasını istediler. Başkan Özlü, mektubu okuduktan sonra ekiplere talimat vererek, çocukların taleplerinin yerine getirilmesini istedi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların mektupta adını da belirttiği “Şirinler Parkı”nın inşası için harekete geçti. Oyun alanları ve kauçuk zeminin yanı sıra parkın çevre düzenlemesi de tamamlanacak ve çocukların kullanımına sunulacak.

Ortaca ilçesindeki yol bakım çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Sıradaki haber:

Ortaca ilçesindeki yol bakım çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.